Elérhetőség

Telefon:
70-373-4348

E-mail:
info@szonyegtisztitas-budapest.eu

Atkamentesítés

Atkamentesítés Budapest 11. kerület, 12. kerület, 22. kerület, 1. kerület, 2. kerület illetve Budaörs, Törökbálint, Diósd!

Atkamentesítés Budapest területénHagyományos porszívózással az atkák, ürülékük, és egyéb mikroszkopikus gombák 60-70 százaléka bennmarad a szőnyegben, kárpitban. Az elpusztult poratkák, és ezek ürülékei a mélymosásos tisztítási eljárással teljesen eltávolíthatók.Igény estén kérhető nagyobb dózisú atkátlanító szerrel történő szőnyeg és kárpittisztítás. Ez azt jelenti, hogy a szőnyegtisztítást követő 6 hónapig, jóval kevesebb atka tenyészik majd meg a tisztított felületben. Az atkamentesítésnél, illetve a szőnyegtisztításnál használt tisztítószereink, ártalmatlanok az emberi és állati szervezetre, környezetre egyaránt. Jelenleg a mélymosásos tisztítás az egyik leghatásosabb eljárás a szőnyegtisztítás illetve kárpittisztítás tekintetében. Nem csak a tisztítandó felületről távolítjuk így el a szennyeződést, hanem a kárpit mélyebb részeiből is. A szőnyegtisztításhoz használt tisztítószereink, szinte 100%-osatkátlanító hatásfokkal dolgoznak.

Szőnyegpadlók, kárpitok esetében az atkamentesítést ajánlatos évente egyszer elvégezni! Allergiás megbetegedésekre hajlamos emberek környezetében ez fél évente ajánlatos!

Ha szeretne árajánlatot kérni kérem, kattintson a kapcsolat menüpontra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!