• Nappali

  Nappali

  Kárpitozott bútorok tisztításában profik vagyunk.

 • Gyerekszoba tisztítás

  Gyerekszoba tisztítás

  Padlószőnyeg tisztítás helyben.

 • Irodatakarítás

  Irodatakarítás

  Egyeztetett időpontban, az Ön üzletmentéhez igazítva, akár egyedi keretszerződés alapján is.

Atkamentesítés

Atkamentesítés Budapest 11. kerület, 12. kerület, 22. kerület, 1. kerület, 2. kerület illetve Budaörs, Törökbálint, Diósd!

Atkamentesítés Budapest területénHagyományos porszívózással az atkák, ürülékük, és egyéb mikroszkopikus gombák 60-70 százaléka bennmarad a szőnyegben, kárpitban. Az elpusztult poratkák, és ezek ürülékei a mélymosásos tisztítási eljárással teljesen eltávolíthatók.Igény estén kérhető nagyobb dózisú atkátlanító szerrel történő szőnyeg és kárpittisztítás. Ez azt jelenti, hogy a szőnyegtisztítást követő 6 hónapig, jóval kevesebb atka tenyészik majd meg a tisztított felületben. Az atkamentesítésnél, illetve a szőnyegtisztításnál használt tisztítószereink, ártalmatlanok az emberi és állati szervezetre, környezetre egyaránt. Jelenleg a mélymosásos tisztítás az egyik leghatásosabb eljárás a szőnyegtisztítás illetve kárpittisztítás tekintetében. Nem csak a tisztítandó felületről távolítjuk így el a szennyeződést, hanem a kárpit mélyebb részeiből is. A szőnyegtisztításhoz használt tisztítószereink, szinte 100%-osatkátlanító hatásfokkal dolgoznak.

Szőnyegpadlók, kárpitok esetében az atkamentesítést ajánlatos évente egyszer elvégezni! Allergiás megbetegedésekre hajlamos emberek környezetében ez fél évente ajánlatos!

Ha szeretne árajánlatot kérni kérem, kattintson a kapcsolat menüpontra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!

Elérhetőség

Telefon:
70-373-4348

E-mail:
info@szonyegtisztitas-budapest.eu