Elérhetőség

Telefon:
70-373-4348

E-mail:
info@szonyegtisztitas-budapest.eu

Kárpittisztítás

Helyszíni kárpittisztítás Budapest 11. kerület, 12. kerület, 22. kerület, 1. kerület, 2. kerület illetve Budaörs, Törökbálint, Diósd!

Kárpittisztítás Budapest területénLegyen szó ülőgarnitúra tisztításáról, fotel kárpit, kanapé, ágykárpit, kárpitozott szék vagy autó kárpit tisztításáról, hívjon minket, mi kitisztítjuk!Cégek és magánszemélyek részére egyaránt kínáljuk helyszíni kárpittisztítási szolgáltatásunkat. Kárpittisztitással kapcsolatos munkáinkat saját kezűleg végezzük. Kimagasló minőséggel dolgozunk, mind a kárpittisztitó gépeink és a tisztításához használt tisztítószereink tekintetében egyaránt. A kárpittisztításhoz használt tisztítószereink, szinte 100%-osatkátlanító hatásfokkal dolgoznak.

A kárpitozott bútorok (ülőgarnitúra, fotel, franciaágy, kanapé) tisztítása esetében a száradási idő általában 8-12 óra. Ez nagy részben a kárpitozott bútor szennyezettségétől illetve a levegő hőmérsékletétől függ. Kárpitozott bútorok esetében mélymosásos eljárást alkalmazunk. Így nem csak a tisztitandó felületről távolítjuk el az elpusztult poratkákat, és ezek ürülékeit, hanem a kárpit mélyebb részeiből is. A mélymosásos tisztítási eljárással a foltok szinte teljesen eltüntethetők.

Ha szeretne árajánlatot kérni kérem, kattintson a kapcsolat menüpontra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!