• Nappali

  Nappali

  Kárpitozott bútorok tisztításában profik vagyunk.

 • Gyerekszoba tisztítás

  Gyerekszoba tisztítás

  Padlószőnyeg tisztítás helyben.

 • Irodatakarítás

  Irodatakarítás

  Egyeztetett időpontban, az Ön üzletmentéhez igazítva, akár egyedi keretszerződés alapján is.

Szőnyegtisztítás

Helyszíni szőnyegtisztítás Budapest 11. kerület, 12. kerület, 22. kerület, 1. kerület, 2. kerület illetve Budaörs, Törökbálint, Diósd!

szőnyegtisztítás Budapest egész területénSzőnyegtisztítási szolgáltatásainkat kizárólag a helyszínen vállaljuk. Kimagasló minőséggel dolgozunk, mind a szőnyegtisztítógépeink és a padlószőnyegek tisztításához használt tisztítószereink tekintetében egyaránt. Minden tisztítási feladatot saját kezűleg végzünk a maximálistisztítási hatékonyság elérése érdekében. A szőnyegtisztításhoz használt tisztítószereink, szinte 100%-osatkátlanító hatásfokkal dolgoznak.

A helyszínen végzett padlószőnyeg tisztítást kizárólag mélymosásos eljárással végezzük a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Így nem csak a tisztitandó felületről távolítjuk el az elpusztult poratkákat, és ezek ürülékeit, hanem a szőnyeg mélyebb részeiből is. A mélymosásos tisztítási eljárással a foltok szinte teljesen eltüntethetők. Mélymosással történő szőnyegtisztítás után a száradási idő maximum 24 óra. Ez nagy részben függ a szőnyeg, padlószőnyeg szennyezettségétől illetve a levegő hőmérsékletétől.

Ha szeretne árajánlatot kérni kérem, kattintson a kapcsolat menüpontra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!

Elérhetőség

Telefon:
70-373-4348

E-mail:
info@szonyegtisztitas-budapest.eu