Elérhetőség

Telefon:
70-373-4348

E-mail:
info@szonyegtisztitas-budapest.eu

Autókárpit tisztítás

Helyszíni autókárpittisztítás Budapest 11. kerület, 12. kerület, 22. kerület, 1. kerület, 2. kerület illetve Budaörs, Törökbálint, Diósd!

Helyszíni autókárpittisztítás BudapestAutóink utasterének kárpitozása ugyanolyan törődést igényelnek, mint otthonunk bútoraié. Autókárpitok, mint például az ülések, a padló szövetei vagy akár a tetőkárpit, ajtók kárpitozott felületei, fejtámlák is kiváló búvóhelyet biztosítanak a poratkák, gombák és egyéb kórokozók számára. Legtöbb esetben mégis akkor hívnak, amikor valami makacs foltól szeretnének megszabadulni. Egy porszívózás kevés ahhoz, hogy tökéletesen megtisztítsuk autónk belterének kárpitozását.Az elpusztult poratkák, és ezek ürülékei a mélymosásos tisztítási eljárással teljesen eltávolíthatók. A mélymosásos tisztítási eljárásnak köszönhetően a makacs foltok is eltávolíthatók a kárpitból. Egy teljes tisztítás (ülések, fejtámlák, ajtók kárpitozott felülete, teljes padlószőnyeg, nyári szőnyeg, csomagtartó, kalaptartó) időszükséglete normál autó esetében max. 2 óra átlagos szennyezettség esetén.

Az autó kárpittisztítását a megrendelőnk által megjelölt helyszínen végezzük el, amely lehet otthonában, a ház előtt, az utcán vagy egy parkolóban, vagy garázsában esetleg munkahelyének parkolójában is. Csak annyit kérünk, hogy biztosítson számunkra áram- és vízvételi lehetőséget. Téli időszakban a száradási idő megnövekszik, így csak abban az esetben tudjuk vállalni gépkocsik belsejének megtisztítását, ha megrendelőnk biztosítani tudja a munkavégzéshez szükséges fedett és min. 20 C fokra fűtött helyiséget az autó kárpitozott felületeinek száradásához maximum 24 órára.

Ha szeretne árajánlatot kérni kérem, kattintson a kapcsolat menüpontra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!