Elérhetőség

Telefon:
70-373-4348

E-mail:
info@szonyegtisztitas-budapest.eu

Szőnyegtisztítás

Helyszíni szőnyegtisztítás Budapest 11. kerület, szőnyegtisztítás 12. kerület, szőnyegtisztítás 22. kerület, szőnyegtisztítás 1. kerület, szőnyegtisztítás 2. kerület illetve szőnyegtisztítás Budaörs, szőnyegtisztítás Törökbálint, szőnyegtisztítás Diósd, szőnyegtisztítás Érd! 

szőnyegtisztítás Budapest egész területénSzőnyegtisztítási szolgáltatásainkat kizárólag a helyszínen vállaljuk. Kimagasló minőséggel dolgozunk, mind a szőnyegtisztítógépeink és a padlószőnyegek tisztításához használt tisztítószereink tekintetében egyaránt. Minden tisztítási feladatot saját kezűleg végzünk a maximálistisztítási hatékonyság elérése érdekében. A szőnyegtisztításhoz használt tisztítószereink, szinte 100%-osatkátlanító hatásfokkal dolgoznak.

A helyszínen végzett padlószőnyeg tisztítást kizárólag mélymosásos eljárással végezzük a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Így nem csak a tisztitandó felületről távolítjuk el az elpusztult poratkákat, és ezek ürülékeit, hanem a szőnyeg mélyebb részeiből is. A mélymosásos tisztítási eljárással a foltok szinte teljesen eltüntethetők. Mélymosással történő szőnyegtisztítás után a száradási idő maximum 24 óra. Ez nagy részben függ a szőnyeg, padlószőnyeg szennyezettségétől illetve a levegő hőmérsékletétől.

Ha szeretne árajánlatot kérni kérem, kattintson a kapcsolat menüpontra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!