Elérhetőség

Telefon:
70-373-4348

E-mail:
info@szonyegtisztitas-budapest.eu

Matractisztítás

Helyszíni matractisztítás Budapest 11. kerület, matractisztítás 12. kerület, matractisztítás 22. kerület, matractisztítás 1. kerület, matractisztítás 2. kerület illetve matractisztítás Budaörs, matractisztítás Törökbálint, matractisztítás Diósd, matractisztítás Érd!

matractisztítás Budapest egész területénCégek és magánszemélyek részére egyaránt kínáljuk helyszíni matrac, ágybetét tisztítási szolgáltatásunkat. Matractisztitással kapcsolatos munkáinkat saját kezűleg végezzük. Kimagasló minőséggel dolgozunk, mind a kárpittisztító gépeink és a tisztításához használt tisztítószereink tekintetében egyaránt. A matractisztításhoz használt tisztítószereink, szinte 100%-osatkátlanító hatásfokkal dolgoznak. A helyszínen végzett matrac, ágybetét tisztítást kizárólag mélymosásos eljárással végezzük a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Így nem csak a tisztitandó felületről távolítjuk el az elpusztult poratkákat, és ezek ürülékeit, hanem a matrac mélyebb részeiből is. A mélymosásos tisztítási eljárással a foltok szinte teljesen eltüntethetők. Mélymosással történő matrac, ágybetéttisztítás után a száradási idő maximum 24 óra. Ez nagy részben függ a matrac, ágybetét szennyezettségétől illetve a levegő hőmérsékletétől.

Allergiás és asztmatikus betegségekben szenvedők illetve fokozott igénybevétel esetén (szállodák, apartmanok) fél évente, egyébként elegendő évente elvégezni a matracok teljes mélytisztítását.

Ha szeretne árajánlatot kérni kérem, kattintson a kapcsolat menüpontra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!