Elérhetőség

Telefon:
70-373-4348

E-mail:
info@szonyegtisztitas-budapest.eu

Atkamentesítés

Atkamentesítés Budapest 11. kerület, atkamentesítés 12. kerület, atkamentesítés 22. kerület, atkamentesítés 1. kerület, atkamentesítés 2. kerület illetve atkamentesítés Budaörs, atkamentesítés Törökbálint, atkamentesítés Diósd, atkamentesítés Érd!

Atkamentesítés Budapest területénHagyományos porszívózással az atkák, ürülékük, és egyéb mikroszkopikus gombák 60-70 százaléka bennmarad a szőnyegben, kárpitban. Az elpusztult poratkák, és ezek ürülékei a mélymosásos tisztítási eljárással teljesen eltávolíthatók.Igény estén kérhető nagyobb dózisú atkátlanító szerrel történő szőnyeg és kárpittisztítás. Ez azt jelenti, hogy a szőnyegtisztítást követő 6 hónapig, jóval kevesebb atka tenyészik majd meg a tisztított felületben. Az atkamentesítésnél, illetve a szőnyegtisztításnál használt tisztítószereink, ártalmatlanok az emberi és állati szervezetre, környezetre egyaránt. Jelenleg a mélymosásos tisztítás az egyik leghatásosabb eljárás a szőnyegtisztítás illetve kárpittisztítás tekintetében. Nem csak a tisztítandó felületről távolítjuk így el a szennyeződést, hanem a kárpit mélyebb részeiből is. A szőnyegtisztításhoz használt tisztítószereink, szinte 100%-osatkátlanító hatásfokkal dolgoznak.

Szőnyegpadlók, kárpitok esetében az atkamentesítést ajánlatos évente egyszer elvégezni! Allergiás megbetegedésekre hajlamos emberek környezetében ez fél évente ajánlatos!

Ha szeretne árajánlatot kérni kérem, kattintson a kapcsolat menüpontra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!