Elérhetőség

Telefon:
70-373-4348

E-mail:
info@szonyegtisztitas-budapest.eu

Irodatakarítás

Irodák, panziók, szállodák tisztításával is foglalkozunk! Padlószőnyeg tisztítás Budapest 11. kerület, padlószőnyeg tisztítás 12. kerület, padlószőnyeg tisztítás 22. kerület, padlószőnyeg tisztítás 1. kerület, padlószőnyeg tisztítás 2. kerület illetve padlószőnyeg tisztítás Budaörs, padlószőnyeg tisztítás Törökbálint, padlószőnyeg tisztítás Diósd, padlószőnyeg tisztítás Érd!

Irodatakarítás Budapest kerületeibenIrodai padlószőnyeg, irodai székek, szállodai fotelek és egyéb kárpitozott bútorok igen nagy igénybevételnek vannak kitéve. Ezek tisztítását is vállaljuk. Szőnyeg és kárpittisztitással kapcsolatos munkáinkat saját kezűleg végezzük. Kimagasló minőséggel dolgozunk, mind a kárpittisztitó gépeink és a tisztításához használt tisztítószereink tekintetében egyaránt. A kárpittisztításhoz használt tisztítószereink, szinte 100%-osatkátlanító hatásfokkal dolgoznak.

Szőnyeg és kárpittisztítás esetében mélymosásos tisztítási eljárást alkalmazunk. Így nem csak a tisztitandó felületről távolítjuk el az elpusztult poratkákat, és ezek ürülékeit, hanem a kárpit mélyebb részeiből is. A mélymosásos tisztítási eljárással a foltok szinte teljesen eltüntethetők.

Ha szeretne árajánlatot kérni kérem, kattintson a kapcsolat menüpontra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!