Elérhetőség

Telefon:
70-373-4348

E-mail:
info@szonyegtisztitas-budapest.eu

Szőnyegtisztítás

Helyszíni szőnyegtisztítás Budapest 11. kerület, 12. kerület, 22. kerület, 1. kerület, 2. kerület illetve Budaörs, Törökbálint, Diósd!

szőnyegtisztítás Budapest egész területénSzőnyegtisztítási szolgáltatásainkat kizárólag a helyszínen vállaljuk. Kimagasló minőséggel dolgozunk, mind a szőnyegtisztítógépeink és a padlószőnyegek tisztításához használt tisztítószereink tekintetében egyaránt. Minden tisztítási feladatot saját kezűleg végzünk a maximálistisztítási hatékonyság elérése érdekében. A szőnyegtisztításhoz használt tisztítószereink, szinte 100%-osatkátlanító hatásfokkal dolgoznak.

A helyszínen végzett padlószőnyeg tisztítást kizárólag mélymosásos eljárással végezzük a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Így nem csak a tisztitandó felületről távolítjuk el az elpusztult poratkákat, és ezek ürülékeit, hanem a szőnyeg mélyebb részeiből is. A mélymosásos tisztítási eljárással a foltok szinte teljesen eltüntethetők. Mélymosással történő szőnyegtisztítás után a száradási idő maximum 24 óra. Ez nagy részben függ a szőnyeg, padlószőnyeg szennyezettségétől illetve a levegő hőmérsékletétől.

Ha szeretne árajánlatot kérni kérem, kattintson a kapcsolat menüpontra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!